latinica  ћирилица
03/04/2020 |  13:26 | Autor: SRNA

Policija Srpske - oslonac i garant bezbjednosti svih građana

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković istakao je u čestitki povodom 4. aprila, Dana policije Srpske, da je Policija jedan od najvažnijih stubova društva, oslonac i garant bezbjednosti svih građana Republike.
Radovan Višković - Foto: SRNA
Radovan ViškovićFoto: SRNA

On je izrazio posebnu zahvalnost svim pripadnicima policije jer u ovoj teškoj situaciji izazvanoj pojavom virusa korona, požrtvovanim radom i zalaganjem, stavljajući na raspolaganje sve svoje resurse, daju nemjerljiv doprinos u zaštiti života i zdravlja svih građana.

- Vlada Republike Srpske je strateški opredijeljena da i dalje radi na jačanju i modernizaciji Policije Srpske da bi mogla da odgovori na sve izazove i u budućnosti - naveo je Višković u čestitki ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču, direktoru Policije Darku Ćulumu, kao i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske.

Višković je naglasio da se na ovaj dan sa dubokim poštovanjem sjećamo i odajemo priznanje svim pripadnicima MUP-a koji su u odbrambeno-otadžbinskom ratu položili svoje živote u odbrani Republike Srpske.

- Želim vam puno zdravlja, sreće i uspjeha i na ličnom i na profesionalnom planu - naveo je predsjednik Vlade Republike Srpske.