latinica  ћирилица
04/04/2020 |  19:05 ⇒ 20:04 | Autor: RTRS

DNEVNIK 2 UŽIVO

Dnevnik 2 gledajte uživo na našem portalu.
Uživo, Dnevnik 2 - Foto: RTRS
Uživo, Dnevnik 2Foto: RTRS

Dnevnik 2 možete gledati i OVDЈE.

- U Republici Srpskoj sedma žrtva virusa korona: Na Univerzitetsko-kliničkom centru preminuo muškarac iz Bijeljine; u posljednjih 24 časa potvrđeno 25 novih slučajeva zaraze!

- Ministar zdravlja Alen Šeranić obišao pacijente koji se liječe na Klinici za infektivne bolesti; Kapaciteti zdravstvenih ustanova u Srpskoj, za sada, dovoljni za njegu zaraženih virusom korona.

- Na banjalučki aerodrom sleće i drugi avion sa dijelovoma za mobilnu bolnicu čiji je kapacitet 500 kreveta. Bude li potrebno, može biti podijeljena i montirana na više lokacija.

- U skladu sa postojećom situacijom, pripadnici MUP-a obilježili Dan policije. Na centralnom spomen-obilježju u Banjaluci položeni vijenci za 782 poginula pripadnika.

- Policajci Dan policije dočekuju uz povećan obim posla zbog uvedenog policijskog časa. Kako izgleda kontrola na ulicama širom Srpske, provjerile su i naše ekipe.

- U Srbiji zabilježeno još pet smrtnih slučajeva od Kovida-19; registrovano 148 novozaraženih, novo žarište otvoreno u Novom Pazaru.