latinica  ћирилица
08/04/2020 |  14:09 ⇒ 14:19 | Autor: SRNA

Paketi pomoći socijalno ugroženim porodicama na području Banjaluke

Vršilac dužnosti predsjednika DNS-a Nenad Nešić rekao je da je ova stranka organizovala veliku humanitarnu akciju distribucije paketa sa neophodnim namirnicama socijalno ugroženim porodicama u prigradskim i seoskim područjima Banjaluke.
DNS - Foto: ilustracija
DNSFoto: ilustracija

- Pripremili smo više stotina humanitarnih paketa sa osnovnim životnim namirnicama, s ciljem pružanja pomoći najugroženijim porodicama. Neka znaju da nisu sami. Bili smo, jesmo i ostaćemo uz naš narod, pogotovo u najtežim momentima - naglasio je Nešić.

Nešić je istakao da je ponosan što predvodi političku organizaciju koja je u teškim trenucima po građane, u posljednjih mjesec dana, organizovala više humanitarnih akcija, saopšteno je iz DNS-a.

Predsjednik DNS-a Banjaluka Borivoj Obradović podsjetio je da je ovo treća akcija u posljednjih dvadesetak dana u ovom gradu.

- Prvo je dodijeljena pomoć socijalno ugroženim penzionerima, potom zajednicama etažnih vlasnika i evo, sada, našim sugrađanima u seoskim i prigradskim naseljima. Naše opredjeljenje u ovim teškim danima ostaje humanitarni rad i pružanje humanitarne pomoći, dok za politiku ima vremena kada se sve ovo završi - rekao je Obradović.