X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Tvoje lice zvuči poznato
08/04/2020 |  14:58 ⇒ 14:59 | Izvor: Blic

Filmski festival "Moj off" postaje onlajn bioskop

Originalan onlajn bioskop, zaživjeće već 11. aprila na platformi u okviru sajta mojoff.net odmah nakon završetka prvog Onlajn filmskog festivala "Moj off", koji će ujedno postati tradicionalan, donoseći jednom godišnje ekluzivne filmske naslove sa najvećih svjetskih festivala, u onlajn okruženje.
Film (ilustracija) -
Film (ilustracija)

Osim besplatnog onlajn Filmskog festivala "Moj off" koji prikazuje 65 filmskih ostvarenja koji će i ubuduće svakog dana imati jedan besplatni film aktuelne svjetske produkcije, od 11. aprila na istoj adresi mojoff.net u Srbiji i regionu će prvi put biti omogućen Premium video na zahtjev (PVOD) kao vid onlajn rješenja u okviru kojeg će posjetiocima biti dostupno svake nedjelje mnoštvo premijernih, ekskluzivnih, nagrađivanih igranih i dokumentarnih naslova svjetskih kinematografija, kao i dječijih sinhronizovanih filmova.

Početna baza platforme sadržaće sva filmska ostvarenja koja se prikazuju na prvom besplatnom onlajn filmskom festivalu "Moj off", svih 65 filmova, a svake nedlelje platforma će biti dopunjena sa do pet novih ekskluzivnih, kod nas i veoma često nigdje u svijetu prikazanih filmova.