X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Zdravosfera
08/04/2020 |  15:39 ⇒ 16:05 | Izvor: SRNA

Lokalizovan požar u Bukovači (FOTO)

U mjesnoj zajednici Bukovača, u opštini Bosanski Petrovac danas je, zahvaljujući brzoj intervenciji Vatrogasne jedinice, lokalizovan požar u odjelu 201 gdje, su se na lageru nalazili drvni sortimenti celuloze, ali je dio sortimenata potpuno izgorio.
Lokalizovan požar u opštini Petrovac - Foto: SRNA
Lokalizovan požar u opštini PetrovacFoto: SRNA

Poslovođe uzgoja i zaštite Osman Kamarić i Eldin Hrkić rekli su novinarima da je materijalna šteta velika, da je prema nekim indikacijama odakle je vatra krenula jasno da je uzrok požara ljudski faktor, te da su sve prijavili Policijskoj stanici Bosanski Petrovac.

Lokalizovan požar u opštini Petrovac (Foto: SRNA)

U neposrednoj blizini ovog šumarijskog odjeljenja još jedan požar su lokalizovali pripadnici Vatrogasne jedinice Bosanski Petrovac i predsjednik mjesne zajednice Bukovača Milan Pećanac.

Pećanac je rekao novinarima da su u opasnosti bile kuće koje su napuštene, te da sve ukazuje na to da je uzrok ljudski faktor.

Upravnik Podružnica "Šumarija" Bosanski Petrovac Dženita Terzić rekla je novinarima da će biti istrajni u tome da počinioci budu nađeni i kažnjeni jer je pričinjena velika materijalna šteta, prenosi Radio Bosanski Petrovac.

O požarima je obaviještena Policijska stanica Bosanski Petrovac i u toku je istraga.