latinica  ћирилица
21/04/2020 |  12:10 | Autor: SRNA

Čubrilović: Banjaluka je savremen i uređen evropski grad

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović istakao je da je Banjaluka savremen i uređen evropski grad sa ubrzanim privrednim, građevinskim, saobraćajnim i infrastrukturnim razvojem, koji nije zaustavljen ni u uslovima vanrednog stanja izazvanog pandemijom virusa korona.
Nedeljko Čubrilović - Foto: RTRS
Nedeljko ČubrilovićFoto: RTRS

Čubrilović je naglasio da ohrabruje činjenica da je i u ovim uslovima Banjaluka nastavila da realizuje važne infrastrukturne projekte, te čestitao nadležnima na tome, kao i na svim pravovremeno preduzetim i efikasnim mjerama zaštite zdravlja građana i pružanja pomoći najugroženijem stanovništvu.

- Želim vam sreću i uspjeh u daljem radu na razvoju grada i da, svi zajedno, koliko je god moguće, sačuvamo stanovništvo od pandemije -  naveo je Čubrilović u čestitki gradonačelniku Igoru Radojičiću, predsjedniku Skupštine grada Zoranu Taliću i građanima Banjaluke povodom 22. aprila – Dana grada.

On je nadležnima čestitao zbog odlučnosti, sposobnosti i viziji izgradnje modernog, lijepog i funkcionalnog grada u kojem se stalno gradi u interesu boljeg i ljepšeg života svih Banjalučana, saopšteno je iz Narodne skupštine Republike Srpske.

Čubrilović je naglasio da je sa brojnim prirodnim i turističkim potencijalima i bogatom kulturno-istorijskom baštinom, uz poznatu ljubaznost i srdačnost građana, krajiška ljepotica iz godine u godinu sve posjećeniji grad.