latinica  ћирилица
18/05/2020 |  20:29 ⇒ 19/05/2020 | 10:48 | Autor: RTRS

Narodni poslanik Milan Tubin nazvao RTRS i ATV fašističkim

Poslanink SDS-a i predsjednik Gradskog odbora ove stranke u Prijedoru Milan Tubin, koji je prošle sedmice odbio da da izjavu za prilog o stranačkom sastanku nakon kojeg je gradonačelnik Prijedora otišao u samoizolaciju, komentar je dao za BN televiziju.
Milan Tubin - Foto: RTRS
Milan TubinFoto: RTRS

Iako je na poziv novinarke RTRS-a galameći spustio slušalicu, za BN je iznio strahovite kvalifikacije na račun RTRS i ATV, targetirajući tako sve zaposlene.

On je u izjavi, koju je dva puta emitovala u svojim informativnim emisijama BN televizija RTRS i ATV nazvao fašističkim.

Uređivački kolegijum Radio-televizije Republike Srpske najoštrije osuđuje uvredljive i huškačke kvalifikacije koje je na račun RTRS-a iznio predsjednik Gradskog odbora SDS-a Milan Tubin.

Naime, on je u programu BN televizije nazvao RTRS režimskom i fašističkom zbog čega će RTRS tužiti Milana Tubina. Takođe, RTRS poziva rukovodstvo Srpske demokratske stranke da se ogradi od govora mržnje njihovog člana, koji je uredno pozvan da iznese svoj stav u prilogu RTRS-a, ali je to odbio. Izjavu Milana Tubina smatramo pritiskom na uređivačku politiku RTRS-a i uvredu za sve zaposlene u našoj medijskoj kući.