latinica  ћирилица
19/05/2020 |  12:36 | Autor: SRNA

Više od 60 zainteresovanih za onlajn pripremnu nastavu

Više od 60 zainteresovanih budućih studenata prijavilo se do sada na besplatnu onlajn pripremnu nastavu, koju je Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjaluci omogućio za maturante koji razmišljaju da upišu ovaj fakultet, rečeno je Srni u ovoj visokoškolskoj ustanovi.
Ekonomski fakultet - Foto: RTRS
Ekonomski fakultetFoto: RTRS

Iz Ekonomskog fakulteta u Banjaluci su naveli da prijave za ovu nastavu još traju, te da se trude da rad fakulteta prilagode vanrednim okolnostima i da maturantima olakšaju da izaberu, ali i da se pripreme za upis na fakultet.

Onlajn pripremna nastava biće održana od 22. do 26. juna, a svi zainteresovani mogu se prijaviti unosom imena, prezimena i imejl adrese na linku https://forms.gle/FeoJo8J9RH5wRKUV9

Iz ove visokoškolske ustanove su napomenuli da se ovaj vid pripremne nastave organizuje po prvi put, u skladu sa preporukama u cilju sprečavanja širenja virusa korona.

"Prijavljenim kandidatima predavači će prethodno dostaviti materijale i informacije koji će im biti od pomoći u pripremi prijemnog ispita, od prezentacija i video tutorijala do eventualnih termina onlajn konsultacija", rekli su na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci.

Iz ove visokoškolske ustanove su podsjetili da je prijemni ispit za upis na prvi ciklus studija zakazan za 1. jul, dok prijem dokumenata počinje 22. juna.

Predviđena su 164 mjesta, od čega je 107 mjesta na studijskom programu Ekonomija i poslovno upravljanje i 57 mjesta na studijskom programu Poslovna informatika.

Sve informacije o upisu, studijskim programima i prednostima studiranja na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci dostupne su na linku https://ef.unibl.org/upis/, na kojem maturanti mogu pronaći i Vodič sa priručnikom, gdje se mogu pronaći ispitna pitanja kao i primjeri ispita iz prethodnih godina.