X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Tvoje lice zvuči poznato
22/05/2020 |  10:25 | Izvor: SRNA

Ovog vikenda Јahorina predstavlja ljetnu ponudu u Bijeljini

Olimpijski centar "Јahorina" predstaviće svoju ljetnu ponudu ovog vikenda u Bijeljini, najavljeno je iz ovog centra.
Јahorina - Foto: RTRS
ЈahorinaFoto: RTRS

Stanovnici Bijeljine biće u prilici da se upoznaju sa atraktivnom ljetnom ponudom Јahorine na promotivnom pultu OC "Јahorina" na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića sutra i u nedelju, 24. maja, od 12.00 do 20.00 časova.

U saopštenju se navodi da su za ovo ljeto, uz prirodne ljepote Јahorine, posjetiocima dostupni brojni zanimljivi sadržaji i događaji, među kojima međunarodno takmičenje "Јahorina ultra trejl" koje će biti održano na četiri staze različitih dužina, prvi put u organizaciji Olimpijskog centra.

Osim toga, dostupni su u regionu najduži planinski bob dužine 2,5 kilometra, panoramska vožnja žičarom, tjubing, iks-rajser, teretana na otvorenom, bicikli i staze za hajking, a pripremljene su još tri velike atrakcije koje se grade na Poljicama i na jezeru na vrhu planine.

Nakon promocija ljetne ponude OC "Јahorina" u Bijeljini, uslijediće predstavljanja u Banjaluci, Sarajevu, Tuzli i Trebinju.

Otvaranje ljetne sezone na Јahorini zakazano je za period od 25. do 28. juna kada će važiti popust od 30 odsto na sve ljetne sadržaje.

Iz ovog centra poručuju svima da zamijene more za planinu i svoj ljetni odmor povjere upravo olimpijskoj planini Јahorini.