latinica  ћирилица
22/05/2020 |  11:34 ⇒ 13:27 | Autor: Agencije

Savić u ponedjeljak okuplja vaterpoliste Srbije

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić okupiće narednog ponedjeljka reprezentativce na Košutnjaku i početi sa treninzima, prvim poslije pandemije virusa korona.

Vaterpolisti će trenirati do 29. maja, zatim slijedi slobodan vikend, pa od 1. do 6. juna drugi ciklus. Takvi ciklusi će trajati do 25. jula uz desetodnevni odmor na polovini rada, tačnije poslije četvrte nedjelje.

- Počinjemo, za sada bez bazena. Radićemo u teretani i na terenima Zavoda za sport. Biće u početku malo improvizacije ali ću se potruditi da bude što ozbiljnija. Moramo da radimo, da ne gubimo vrijeme. U interesu je svih nas - rekao je Savić.

Na prvim pripremama pojaviće se: Gojko Pijetlović, Dimtrije Rističević, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Petar Velkić, Sava Ranđelović, Milan Aleksić, Radomir Drašović, Đorđe Vučinić, Petar Tomić, Filip Filipović, Viktor Rašović, Nikola Dedović, Andrija Prlainović, Gavril Subotić, Ognjen Stojanović, Draško Gogov i Strahinja Rašović.

Naknadno će se priključiti: Branislav Mitrović, Stefan Živojinović, Lazar Dobožanov, Nikola Јakšić, Dušan Mandić, Nikola Lukić, Miloš Ćuk i Stefan Mitrović.

- To je spisak igrača koji će raditi. Ipak, u zavisnosti od rada mlađih kategorija, postoji mogućnost da i nekoliko mladih vaterpolista priključimo radu - istakao je Savić.