X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Zdravosfera
27/05/2020 |  18:55 ⇒ 19:48 | Izvor: SRNA

Cvijanović: SNSD daje pečat razvoju svih opština i gradova Srpske

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović rekla je danas u Zvorniku da je ta partija apsolutno dobro pripremljena za predstojeće lokalne izbore i da sa svojom političkom snagom daje pečat razvoju svih opština i gradova u Republici Srpskoj, na čemu je radila i radiće i u narednom periodu uz podršku koalicionih partnera.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

Cvijanovićeva je rekla novinarima da je iza SNSD-a mnogo uspješno realizovanih projekata.

- Znamo da to naši građani cijene - rekla je Cvijanovićeva nakon sastanka članova Izvršnog komiteta SNSD-a sa rukovodstvom lokalnih odbora ove stranke u Izbornoj jedinici sedam.

Ona je ocijenila da je SNSD politička organizacija sa velikim iskustvom i sigurno najboljom stranačkom infrastrukturom na terenu, kao i da je sposobna da lako prevaziđe i objektivne probleme kada je riječ o pojavi virusa korona i neriješenim stvarima koje prate predstojeće izbore.

Cvijanovićeva je izjavila da će se SNSD, u smislu kampanje i komunikacije sa ljudima, prilagoditi i na neko novo vrijeme poslije virusa ili na situaciju u slučaju njegovog eventualno novog talasa.

- U suštini, ostaćemo definitivno pobjednička partija i očekujemo od koalicionih partnera da apsolutno učestvuju u definisanim koalicionim politikama - poručila je Cvijanovićeva, koja je predsjednica Republike Srpske.

Ona je dodala da je radni sastanak članova Izvršnog komiteta SNSD-a sa rukovodstvom lokalnih odbora ove stranke u Izbornoj jedinici sedam održan u funkciji pripreme za lokalne izbore, za koje je ta partija apsolutno dobro pripremljena.

- Ova izborna jedinica je tradicionalno sa svojim dobrim rezultatom jedno od uporišta SNSD-a i sigurna sam da će doprinijeti ostvarenju visoko postavljenog cilja stranke kada je u pitanju izborni rezultat - navela je Cvijanovićeva.

Sastanku su prisustvovali i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, potpredsjednik stranke Radovan Višković, član Predsjedništva SNSD-a Zoran Tegeltija i funkcioneri SNSD-a sa područja Zvornika.