latinica  ћирилица
01/06/2020 |  13:15 ⇒ 13:18 | Autor: banjaluka.net

Kondić: Borac će uvijek podržati sve odluke u korist rukometa

Žao nam je što nismo mogli na terenu da se borimo za ostvarenje cilja, ali nam je u isto vrijeme i drago što je titula vraćena u Banjaluku. Ostavljen je rok za žalbu od osam dana, koliko sam pročitao iz biltena koji je potpisao komesar Јović. Ako bude žalbi, o njima će razmišljati nadležni organi saveza, rekao je Saša Kondić, predsjednik Rukometnog kluba Borac.
Saša Kondić  (Foto:banjaluka.net) -
Saša Kondić (Foto:banjaluka.net)

On je istakao da će RK Borac uvijek podržati sve odluke koje idu u korist rukometa, te da su u klubu uveliko okrenuti prema pravljenju tima, poboljšanju funkcionisanja omladinskog pogona i planiranju aktivnosti za narednu sezonu.

- Planovi za naredni period, kada je u pitanju RK Borac zavise od budžeta. Imamo kontakte sa SEHA ligom, ali još ništa nije dogovoreno jer još ne znamo sa čim raspolažemo za sledeću sezonu. Obezbijedili smo nastup u Čelendžkupu. Krenuli bismo iz drugog kola, sa posebnim osvrtom na omladinski pogon našeg kluba - dodaje Kondić.

On zaključuje da klub mora da posjeduje kvalitetan tim za SEHA ligu, kako bi se mogao suprostaviti ostalim učesnicama, ali da su za taj poduhvat potrebna sredstva.