latinica  ћирилица
01/06/2020 |  13:56 | Autor: RTRS

Nestro petrol: Dodatni popust i nagradna igra za poljoprivrednike

Lanac benzinskih stanica "Nestro petrol" obezbijedio je registrovanim poljoprivrednim proizvođačima u Republici Srpskoj dodatni popust na regresirani dizel u iznosu od 10 feninga po litru, te za njih organizovao nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada traktor.
Nestro - nagradna igra - Foto: ilustracija
Nestro - nagradna igraFoto: ilustracija

Registrovani poljoprivredni proizvođači na benzinskim stanicama "Nestro petrola" ostvaruju uštedu prilikom kupovine regresiranog dizel goriva, jer je njegova cjena uz subvenciju Vlade Republike Srpske i dodatni popust za 70 feninga niža u odnosu na maloprodajnu.

"Nestro petrol" je za kupce regresiranog goriva organizovao nagradnu igru "Bolji prinos uz Nestro dizel" koja počinje 5. juna i trajaće do 14. avgusta 2020. godine.

Glavna nagrada je traktor, a nagradnim fondom predviđene su i kartice za gorivo u vrijednosti od 1.000 KM, 500 KM i 20 kartica od po 100 KM.

U nagradnoj igri mogu da učestvuju poljoprivrednici koji kupe regresirano gorivo u iznosu od najmanje 50 KM, te nagradni kupon popune i ubace ga u kutiju na bilo kojoj benzinskoj stanici "Nestro petrola".

- `Nestro petrol` i ove godine, uprkos situaciji izazvanoj širenjem virusa korona, nastavlja sa tradicionalnom podrškom poljoprivrednicima tokom proljećne i jesenje sjetve. Djelima potvrđujemo koliko cijenimo rad poljoprivrednih proizvođača od kojih zavisi ponuda domaćih proizvoda - saopšteno je iz banjalučke "Optima grupe" u čijem sastavu posluje "Nestro pertol".