latinica  ћирилица
01/06/2020 |  16:55 ⇒ 16:56 | Autor: SRNA

Porodica Stojnić iz Prijedora bogatija za trojke

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je danas, prilikom posjete porodici Stojnić u selu Petrov Gaj u kojoj su se rodile trojke, da je ovo izuzetno lijepa vijest za sve Prijedorčane.
Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković posjetio je porodicu Stojnić u selu Petrov Gaj - Foto: SRNA
Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković posjetio je porodicu Stojnić u selu Petrov GajFoto: SRNA

On je naveo da je rođenje trojki izuzetna sreća za ovu porodicu koja sada ima četvoro djece.

- Ovo se desilo neposredno prije epidemije. Uspjeli smo kupiti kolica i pripremili smo poklone da posjetimo ovu porodicu, ali smo sačekali da se epidemija smanji da im čestitamo i poželimo sreću - izjavio je Đaković novinarima prilikom posjete ovoj porodici.

Majka Nataša Stojnić rekla je da je 20. februara rodila trojke – dječake Strahinju, Sergeja i Alekseja i da im mnogo znači podrška Gradske uprave.

- Isti dan kad sam rodila, gradonačelnik je nazvao supruga i pitao šta nam je najpotrebnije. Mi smo izrazili želju da nam kupi kolica, što je odmah i učinio. Naručena su sljedeći dan i hvala mu od srca na tome u ime porodice Stojnić - istakla je Nataša.

Otac Siniša Stojnić ponosan je na kćerku Mariju, koja ima dvije godine i osam mjeseci, i na svoja tri sina.

- Presrećni smo, da je obaveza velika - jeste, da oko njih ima posla - ima, ali, hvala Bogu, dobro napreduju i rastu - kaže Siniša i dodaje da je frizer po struci, da trenutno "niti radi, niti ne radi, te da primanja nisu redovna.