latinica  ћирилица
02/06/2020 |  10:20 ⇒ 10:35 | Autor: SRNA

Miličević: Isključeno pet članova

Predsjednik Glavnog odbora SDS-a Milan Miličević rekao je danas da je ta stranka u Tesliću u proteklom periodu isključila pet članova, ali da je i dalje jedinstvena i jaka, te da očekuje sigurnu pobjedu u toj opštini na predstojećim lokalnim izborima.
Milan Miličević - Foto: RTRS
Milan MiličevićFoto: RTRS

Miličević je na konferenciji za novinare u Tesliću naveo da će organi ove partije u predviđenom roku odlučiti o kandidatskim listama za odbornike i načelnika Teslića, a tokom izbora očekuje i podršku značajnog broja političkih stranaka.

On je poručio da je lokalni odbor SDS-a već uveliko u predkampanji s ciljem da opušteno i bez tenzija pobijedi na lokalnim izborima i ponovi uspjeh sa izbora 2012. i 2016. godine, te referenduma iz 2018. godine, kada nije prošao opoziv načelnika.

Miličević, koji je i načelnik opštine Teslić, istakao je da je zbog svih do sada realizovanih projekata siguran u podršku građana.

Konferenciji za novinare prisustvovao je i predsjednik Opštinskog odbora SDS-a u Tesliću Milan Kasapović, te član Glavnog odbora SDS Republike Srpske Milovan Stanković, koji je i zamjenik načelnika opštine Teslić.