latinica  ћирилица
02/06/2020 |  12:03 ⇒ 12:22 | Autor: SRNA

Savjet ministara spreman da pomogne u vezi sa kasarnom "Јajce"

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija danas je u razgovoru sa gradonačelnikom Sarajeva Abdulahom Skakom naglasio opredijeljenost Savjeta ministara da pomogne u iznalaženju rješenja u vezi sa imovinskm pitanjima kasarne "Јajce" koju je Vlada Federacije BiH dala na korištenje tom gradu.
Tegeltija-Skaka - Foto: RTRS
Tegeltija-SkakaFoto: RTRS

Tegeltija je naglasio opredijeljenost Savjeta ministara da, u skladu sa svojim nadležnostima, podrži svaku aktivnost čiji je cilj unapređenje odnosa i stvaranje pozitivnog ambijenta za sve građane u BiH, saopšteno je iz Savjeta ministara.

Gradonačelnik Sarajeva upoznao je predsjedavajućeg Savjeta ministara i o najznačajnijim infrastrukturnim projektima koji se nalaze u procesu realizacije sa međunarodnim finansijskim organizacijama.

Na sastanku je razgovarano i o trenutnoj zdravstveno-epidemiološkoj i ekonomskoj situaciji u zemlji, te o mogućnostima saradnje svih nivoa vlasti u svjetlu zajedničkog odgovora na izazove koje je pandemija virusa korona stavila pred sve građane u BiH, dodaje se u saopštenju.