latinica  ћирилица
02/06/2020 |  16:09 | Autor: SRNA

Pokret za Bijeljinu podržao Mićića

Predsjednik Stranke demokratske Srpske - Semberija /SDSS/ Mićo Mićić i predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović potpisali su danas sporazum podrške Mićiću kao kandidatu za gradonačelnika Bijeljine, što podrazumijeva i zajedničko učešće u gradskoj vlasti nakon predstojećih lokalnih izbora.
Bijeljina: Stranka demokratske Srpske Semberija - Foto: SRNA
Bijeljina: Stranka demokratske Srpske SemberijaFoto: SRNA

Mićić je rekao da je potpisivanje ovog sporazuma bilo očekivano jer sa Mitrovićem ima dugogodišnju dobru saradnju, te naveo da je osnovni cilj sporazuma nastavak pozitivnih procesa i završavanje kapitalnih projekata u Bijeljini, koji su u interesu svih građana.

- Nastavljamo da radimo kao tim i na predstojećim lokalnim izborima - najavio je Mićić.

Mitrović je istakao da će Pokret za Bijeljinu i SDSS krenuti u još odlučniju borbu za pozicioniranje ovog grada kao lidera razvoja u regionu, koji će mladima ponuditi sigurna radna mjesta i spriječiti njihov odlazak.

On je naveo da je već tri mandata odbornik u Skupštini grada i da je uvijek imao izvanrednu saradnju sa Mićićem, koji je gradonačelnik Bijeljine.

- Sada smo, shodno političkim dešavanjima, na novom početku i svim snagama ćemo se truditi da radimo za dobrobit Bijeljine, a imamo kadar i iskustvo i mislim da neće biti teško da dođemo do postavljenog cilja - rekao je Mitrović.