X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Zdravosfera
02/06/2020 |  18:49 | Izvor: SRNA

Radončić informisao članove o neopozivoj ostavci

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Fahrudin Radončić informisao je na današnjoj sjednici članove Savjeta ministara da podnosi neopozivu ostavku na to mjesto.
Fahrudin Radončić - Foto: RTRS
Fahrudin RadončićFoto: RTRS

- Članovi Savjeta ministara izrazili su žaljenje zbog njegove odluke, ističući da je kao ministar veoma uspješno obavljao svoj posao i uspostavio korektnu i profesionalnu saradnju - saopšteno je iz Savjeta ministara.

Savjet ministara usvojio je danas informaciju Direkcije za evropske integracije o održavanju četvrtog sastanka Pododbora za poljoprivredu i ribarstvo između EU i BiH, koji će biti održan 11. juna u Mostaru.

U saopštenju je navedeno i da je usvojen dokument za raspravu za četvrti sastanak Pododbora za poljoprivredu i ribarstvo između EU i BiH, na kojem bi trebalo biti razgovarano, između ostalog, o sprovođenju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, unapređenju bilateralnih trgovinskih odnosa u sektorima poljoprivrede i ribarstva, poljoprivredi i ruralnom razvoju, kao i o fitosanitarnim, veterinarskim i pitanjima bezbjednosti hrane.

Na današnjoj sjednici Savjeta ministara data je i saglasnost na sastav delegacije BiH za ovaj sastanak, te da predsjedavajući delegacije BiH Dušan Nešković iz Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara bude na raspolaganju medijima tokom ovog sastanka.

Savjet ministara usvojio je danas i informaciju Ministarstva civilnih poslova u Savjetu ministara o isteku mandata članova u Upravnom odboru Regionalne kancelarije za saradnju mladih.

Kao predstavnik Savjeta ministara za člana Upravnog odbora Regionalne kancelarije za saradnju mladih imenovan je Davor Bošnjak iz kabineta ministra civilnih poslova, navedeno je u saopštenju.