latinica  ћирилица
25/06/2020 |  07:26 ⇒ 10:14 | Autor: RTRS

RTRS plus, 10.00 - Nastavak sjednice Parlamenta; Dan za glasanje

Sjednica Parlamenta Srpske biće nastavljena od 10.00 časova, a na dnevnom redu je Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnim licima u krivičnom postupku.
NSRS (Foto: NSRS) -
NSRS (Foto: NSRS)

Sjednicu možete pratiti na RTRS plusu i našem portalu.

Predsjednik Narodne skupštine Nedeljko Čubrilović rekao je da je Dan za glasanje o apsolviranim tačkama dnevnog reda predviđen za danas u 14.00 časova. 

Na dnevnom redu desete redovne sjednice je i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sudskim taksama, Prijedlog zakona o izmjenma i dopunama Zakona o javno-privatnom partnerstvu u Republici Srpskoj i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o šumama.

Na dnevnom redu je i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom, te Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti životne sredine.

Pred poslanicima će se naći i Prijedlog Poslovnika Narodne skupštine Republike Srpske.

Narodni poslanici sinoć su sjednicu završili raspravom o Prijedlogu zakona o zaštiti mentalnog zdravlja i Prijedlogom zakona o liječenju neplodnosti postupcima biomedicinski potpomognute oplodnje.