latinica  ћирилица
25/06/2020 |  15:03 ⇒ 15:38 | Autor: SRNA

Vlada obezbijedila 700.000 KM za adekvatne uslove rada policije u Vlasenici

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas da je Vlada u prethodnom periodu obezbijedila oko 700.000 KM da bi policija imala adekvatne uslove za rad na teritoriji opštine Vlasenica.
Vlasenica - Cvijanović i Kraljević posjetili gradilište novog objekta Policijske stanice - Foto: SRNA
Vlasenica - Cvijanović i Kraljević posjetili gradilište novog objekta Policijske staniceFoto: SRNA

Nakon što je posjetila gradilište novog objekta Policijske stanice u Vlasenici za čiju je izgradnju sredstva obezbijedila Vlada, Cvijanovićeva je istakla da je to učinjeno znajući koliko su važni adekvatni uslovi da bi mogli svi zajedno da obave posao u vezi sa opštom bezbjednošću, zaštitom građana i imovine, ali i u kontekstu cijele Republike Srpske radi zaštite ustavnog poretka.

- Širom Republike Srpske mogli ste primijetiti da smo u prethodnih nekoliko godina odobravali sredstva za bolje uslove za rad policije, bilo da je riječ o velikim centrima kao što je banjalučki u Zalužanima ili je riječ o stanicama u svim našim opštinama - izjavila je Cvijanovićeva novinarima.

Ona je izrazila zadovoljstvo što će policija imati bolje uslove za rad i što će to služiti građanima, te lokalnim i republičkim institucijama.

Cvijanovićeva je napomenula da realizacijom projekata u Vlasenici ova opština dobija sasvim novu i drugačiju dimenziju.

Izgradnja policijske stanice i studentsko-đačkog doma "Srbija" predstavljaju najveću investiciju u opštini Vlasenica u posljednjih 30 godina.