latinica  ћирилица
26/06/2020 |  08:56 ⇒ 09:00 | Autor: RTRS

Sberbank Banjaluka - banka koja uživa najveće povjerenje

Sberbank a.d. Banjaluka i ove, kao i prošle godine, pozicionirala se kao prva najčešće preporučena banka među svim korisnicima bankarskih usluga u Republici Srpskoj.
Sberbank (ustupljena fotografija -
Sberbank (ustupljena fotografija

Rezultat je ovo nedavno objavljenog istraživanja agencije Valicon, koji pokazuje da je Sberbank a.d. Banjaluka ubjedljivo vodeća banka, odnosno banka koja je najviše preporučena od strane svojih primarnih klijenata. Takođe, ova banka uživa najveće povjerenje korisnika bankarskih usluga u Republici Srpskoj.

- U okviru ovog istraživanja pokazali smo da su kvalitet servisa, snaga brenda, lojalnost i povjerenje klijenata najbitniji pokazatelji naše pozicije na tržištu. Veoma smo zadovoljni rezultatima istraživanja, i što smo i ove godine prepoznati kao banka koju klijenti rado preporučuju drugima. Nastojimo da svojim uslugama i proizvodima zadovoljimo, ali i prevaziđemo potrebe i očekivanja klijenata, koji su nam pokazali da su to i prepoznali - izjavila je Biljana Ševa, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija Sberbank Banjaluka.