latinica  ћирилица
26/06/2020 |  12:14 ⇒ 14:04 | Autor: RTRS

Odnosi Srpske i Srbije u svim oblastima na izuzetno visokom nivou

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i generalni konzul Srbije u Banjaluci Vladimir Nikolić zajednički su ocijenili da su odnosi Srpske i Srbije u svim oblastima na izuzetno visokom nivou, zasnovani na prijateljskim i bratskim vezama, velikom političkom razumijevanju i ekonomskoj podršci.
Cvijanović - Nikolić -
Cvijanović - Nikolić

Ona je tokom prijema u oproštajnu posjetu konzula Srbije, kao posebno važnu i za građane Republike Srpske veoma značajnu Nikolićevu aktivnost istakla otvaranje kancelarije Konzulata Srbije u Trebinju, saopšteno je iz kabineta predsjednice Srpske.

Predsjednica Srpske zahvalila je Nikoliću za dosadašnju saradnju i njegovo nesebično i istrajno zalaganje u jačanju veza Srpske i Srbije, poželjevši mu puno ličnog i profesionalnog uspjeha.

Podsjećamo, predsjednica Cvijanović je ove godine, povodom 9. januara - Dana Republike, ordenom zastave Republike Srpske sa srebrnim vijencem odlikovala Nikolića za rad i zasluge u međunarodnoj saradnji i učvršćivanju mira, lične rezultate i dostignuća, kao i za doprinos u razvoju sveukupnih odnosa Srbije i Srpske.