latinica  ћирилица
26/06/2020 |  12:21 ⇒ 12:27 | Autor: RTRS

Konzul Nikolić u oproštajnoj posjeti kod Radojičića (FOTO)

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, primio je danas u oproštajnu posjetu generalnog konzula Republike Srbije u Banjaluci Vladimir Nikolića.
Radojčić i Nikolić -
Radojčić i Nikolić

Radojičić je zahvalio Nikoliću na na svemu što je učinio tokom svog mandata u Banjaluci. On je istakao da je Grad Banjaluka svoj stav prema Nikoliću iskazao kroz dodjelu jednog od najviših gradskih priznanja povodom 22. aprila.

- Nikolić je čovjek koji je naš grad itekako dobro shvatio, bio angažovan u svim sferama javnog života, te postao iskreni prijatelj Banjaluke i Republike Srpske. Želim mu svaki uspjeh u daljoj karijeri i da, sve ono što zna o Banjaluci, prenese u afirmativnom smislu – kazao je gradonačelnik.

Nakon godina službovanja u Generalnom konzulatu Srbije u Banjaluci, Vladimir Nikolić odlazi, naglašavajući da iz našeg grada nosi najljepše uspomene i da odlazi punog srca.

- Јa sam zadovoljan mandatom u Banjaluci, a moja poruka Banjalučanima je da budu svjesni da žive u gradu ugodnom za život i po mjeri čovjeka. U tom smislu, meni će Banjaluka veoma nedostajati. Tokom mandata uradili smo mnogo zajedničkih projekata i ovim putem se zahvaljujem na saradnji i gostoprimstvu. Nastojaću, kada god mi obaveze dozvole da dođem, jer je Banjaluka grad kojem ću se uvijek vraćati – zaključio je Nikolić.