X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Zdravosfera
30/06/2020 |  18:32 | Izvor: RTS

Dva filma o "Piratima sa Kariba" bez Džonija Depa

Nakon što se pojavila vijest da će Margo Robi producirati i glumiti u novom projektu sa tematikom uspješne franšize "Pirata sa Kariba", mnogi obožavaoci filmske sage traže od "Diznija" da vrati Džonija Depa i lik kapetana Džeka Speroua.
Pirati sa Kariba - Foto: ilustracija
Pirati sa KaribaFoto: ilustracija

Novi film sa Robi neće imati direktne veze sa prethodno najavljenim petim nastavkom Pirata sa Kariba, koji će predvoditi potpuno ženska postavka, što znači da "Dizni" planira dva filma slične tematike.

U svakom slučaju, Džoni Dep se ne pominje ni u jednom, najviše zbog kontroverzi koje su uslijedile nakon njegovog burnog razvoda sa glumicom Amber Herd, koja ga je optužila za fizičko nasilje tokom braka.

Ubrzo su skoro svi filmski studiji raskinuli saradnju sa glumcem, a uprkos tome što su se tvrdnje protiv Depa ispostavile kao netačne, "Dizni" izgleda ne želi da ga angažuje u predstojećim projektima.

Međutim, obožavaoci su na društvenim mrežama jasno stavili do znanja da žele da vide kapetana Džeka Speroua ponovo na bioskopskim platnima i da ne vjeruju da bi bilo koji naredni film sa tom tematikom mogao da bude uspješan bez Depa, kojeg mnogi vide kao glavni razlog zbog kojeg su "Pirati sa Kariba" jedna od najuspješnijih filmskih franšiza svih vremena.