X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
08/07/2020 |  08:13 ⇒ 09:29 | Izvor: novosti.rs

Vulin: Srbija na silu mora da odgovori silom zakona

Država Srbija mora da dokaže da u njoj vladaju zakoni, a ne siledžije i političari koji samo silom mogu da uđu u Skupštinu, izjavio je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin
Aleksandar Vulin - Foto: RTRS
Aleksandar VulinFoto: RTRS

- Zato što nisu kažnjeni oni koji su upadali sa motornim testerama u RTS, oni koji su koristili poslaničku funkciju da bi razbijali vrata na Narodnoj skupštini, zato što nisu kažnjeni oni koji su za vrijeme vanrednog stanja organizovali proteste, zato što niko nikada nije kažnjen za zaustavljanje saobraćaja u Beogradu i iživljavanje na mirnim građanima, zato su huligani i političari koji ih huškaju sinoć divljali u Beograd - rekao je Vulin.

Smatra da država Srbija mora da dokaže da u njoj vladaju zakoni, a ne siledžije i političari koji samo silom mogu da uđu u Skupštinu -  izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

- Ili će svaki političar koji poziva na nasilje i svaki siledžija koji je sinoć uništavao Beograd biti pronađen i kažnjen, ili u Srbiji nema demokratije. Srbija na silu mora da odgovori silom zakona -  poručio je ministar Vulin.