latinica  ћирилица
09/07/2020 |  08:09 | Autor: SRNA

Zabrana prevoza eksplozivnih materija na putu Drinjača-Milići

Na dionici magistralnog puta na relaciji Drinjača-Milići danas će biti zabranjen prevoz eksplozivnih materija, što je jedna od bezbjednosnih mjera povodom održavanja komemorativnog skupa 11. jula u Potočarima u okviru akcije "Srebrenica 2020", "Marš mira 2020" i pratećih manifestacija.
MUP Republike Srpske -
MUP Republike Srpske

Zabrana na ovoj relaciji biće na snazi od 15.00 do 22.00 časa na dionici magistralnog puta na relaciji Drinjača-Milići, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Iz MUP-a navode da će zabrana biti na snazi 10. i 11. jula od 00.00 do 24.00 časa na dionicama magistralnih i regionalnih puteva Drinjača-Konjević Polje-Milići, Vlasenica-MEL Luke, Konjević Polje-Bratunac, Drinjača-Bratunac, Bratunac-Srebrenica, Srebrenica-Zeleni Јadar.

Zabrane se vrše na osnovu naredbe koju je izdao je ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač. Ova naredba na snazi je četiri dana, počevši od juče.

Ministarstvo u sjedištu, policijske uprave i policijske stanice za ove dane neće izdavati odobrenja za prevoz eksplozivnih materija, dodaje se u saopštenju.