X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Zdravosfera
09/07/2020 |  12:08 ⇒ 19:26 | Izvor: RTRS

Cvijanović: Institucije Srpske pažljivo prate epidemiološku situaciju

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarala je danas u Banjaluci sa otpravnicom poslova Ambasade Kraljevine Norveške u BiH, Siri Andersen o aktuelnim političkim i ekonomskim prilikama, kao i o trenutnoj epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj i BiH.
Cvijanović-Andersen - Foto: RTRS
Cvijanović-AndersenFoto: RTRS

Cvijanović i Andersen su konstatovale da je saradnja institucija Srpske i Norveške na zadovoljavajućem nivou, izrazivši nadu da će odnosi u narednom periodu biti dodatno unapređeni, saopšteno je iz Kabineta predsjednice.

Predsjednica Srpske je istakla da institucije Republike Srpske pažljivo prate epidemiološku situaciju, rekavši da efikasna borba protiv virusa korona podrazumijeva odgovorno ponašanje svakog pojedinca, te striktno poštovanje mjera i preporuka nadležnih institucija.

Na sastanku je istaknuto da je politička situacija u BiH komplikovana, a predsjednica Republike Srpske je naglasila da bi sprovođenje socio-ekonomskih reformi i ublažavanje negativnih posljedica pandemije na privredu trebalo da budu prioritetni zadaci nadležnih institucija na svim nivoima vlasti, navedeno je u saopštenju.