X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Zdravosfera
09/07/2020 |  12:39 ⇒ 12:42 | Izvor: SRNA

Uhapšen Holanđanin prema potjernici Interpola u Hagu

Pripadnici Granične policije BiH su na aerodromu Tuzla uhapsili državljanina Holandije za kojim je Interpol u Hagu raspisao potjernicu zbog proizvodnje i falsifikovanja novčanica s ciljem njihovog stavljanja u promet.
Granična policija - Foto: dnevni avaz
Granična policijaFoto: dnevni avaz

Ovaj državljanin Holandije, čiji su inicijali D.K, kontrolisan je juče na izlasku iz BiH na letu za Keln i predat službenicima Sudske policije Suda BiH, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Službenici Јedinice granične policije Kamensko danas su uhapsili državljanku BiH čiji su inicijali N.B, nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je potražuje Opštinski sud u Mostaru zbog krivičnog djela teška krađa.

Ova državljanka BiH kontrolisana je na izlasku iz BiH na graničnom prelazu Prisika, a u toku dana biće predata nadležnom organu.

Prilikom ulaska u BiH na prelazu Brod danas je uhapšeno lice čiji su inicijali S.M, jer ga potražuje Osnovni sud u Modriči radi izdržavanja kazne zatvora, nakon čega je predato službenicima Sudske policije Doboj.

Prilikom ulaska u BiH na prelazu Šepak uhapšen je državljanin BiH čiji su inicijali E.Š. jer je utvrđeno ga potražuju Opštinski sud u Tuzli, zbog krivičnog djela narušavanje nepovredivosti doma, te Opštinski sud u Gradačcu i Osnovni sud Brčko distrikta BiH, zbog krivičnih djela teška krađa.