X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Zdravosfera
12/07/2020 |  19:29 ⇒ 19:33 | Izvor: RTRS

Demanti Draška Stanivukovića

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Srpske i kandidat za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković uputio je demanti na tekst objavljen na našem portalu, preuzet sa portala atvbl.com.
Draško Stanivuković -
Draško Stanivuković

Demanti prenosimo u cijelosti:

Vaše medijsko izvještvanje odavno je preraslo u izvještavanje neistina, kleveta, poluinformacija i dezinformacija.

Isjeći moju rečenicu u 19 sekundi i napisati da ja tražim ili se zalažem za izgradu spomenika vojnicima HVO-a, tzv. Armije BiH i VRS, jeste notorna laž i licemjerni pokušaj SNSD-a koji ima u vlasništvu ATV i RTRS (koji je imaginarno Јavni servis), a da pri tome čak ni u tih 19 sekundi ne spominjem to što vi stavljate u naslov, o tekstu da ne govorimo.

Ovo je samo još jedan u nizu pokušaja vlasti da opravdaju što za više od dvije decenije nisu bili u stanju da naprave spomenik PALIM BORCIMA VOЈSKE REPUBLIKE SRPSKE u Banjaluci, a javnosti je poznato da po jednom takvom časnom borcu, svome stricu, nosim i ime.

Zaboli činjenica da vi od tri borca vidite vojnike HVO-a i tzv. Armije BiH, a ne vidite simboliku broja 3, i na zadnje mjesto stavljate borca/vojnika VRS. To ne radite samo sada nego i u stvarnom životu - borce stavljate na posljednje mjesto.