latinica  ћирилица
23/07/2020 |  10:16 ⇒ 13:09 | Autor: RTRS

Cvijanović: Posjeta predsjednika Srbije raduje naše građane (FOTO/VIDEO)

Ova posjeta je nešto što vesli i raduje naše građane. Posjeta predsjednika Srbije je uvijek više od obične posjete, i tako i mi u institucijama razmišljamo, istakla je Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

- Posjeta Aleksandra Vučića počinje ispred UKC-a, da bi iskazali poštovanje prema svim mediciskim radnicima u Srpskoj - istakla je Cvijanović.

Ona je istakla da je Srbije prva pomogla Srpskoj kad se pojavila epidemija virusa korona.

- Osim materijalne podrške kojima pomažete sve opštine u Srpskoj, znači nam mnogo što ste ovdje sa nama - poručila je predsjednica Srpske.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom današnje posjete Banjaluci uručio je ključeve 15 sanitetskih vozila, ukupne vrijednost 1,4 miliona KM, koje je donirala Srbija za domove zdravlja u lokalnim zajednicama u Republici Srpskoj.

Sanitetska vozila dobili su domovi zdravlja u Istočnom Starom Gradu, Foči, Čajniču, Petrovu, Brodu, Bileći, Kostajnici, Gacku, Ribniku, Gradišci, Kozarskoj Dubici, Novom Gradu, Tesliću, Kalinoviku i Kneževu.

Vučić je ključeve vozila uručio ispred Univerzitetskog kliničkog centra direktorima domova zdravlja koji su dobili donacije.

Povezane vijesti:

IZ ČASA U ČAS: Vučić uručio donacije UKC-u Srpske (FOTO/UŽIVO)