latinica  ћирилица
27/07/2020 |  19:18 | Autor: SRNA

Boško Јugović kandidat za načelnika opštine Pale

Opštinski odbor SNSD-a Pale potvrdio je večeras kandidaturu Boška Јugovića za načelnika opštine na predstojećim lokalnim izborima.
Boško Јugović - Foto: SRNA
Boško ЈugovićFoto: SRNA

Iz OO navode da Јugović, koji je i aktuelni načelnik opštine Pale i predsjednik OO SNSD-a, dobio jednoglasnu podršku članova opštinske organizacije stranke da se nađe u izbornoj trci za novi, drugi mandat načelnika najveće istočnosarajevske opštine.

- Ovakav stav, obrazloženo je na sjednici, proističe iz činjenice da je Јugović realizovao brojne projekte na koje su građani Pala čekali decenijama, te finansijski stabilizovao opštinu i pokazao da se planskim i odgovornim radom mogu ostvariti pomaci u praktično svim segmentima - ističe se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je na sjednici izraženo očekivanje da će Јugovićevu kandidaturu podržati i partije koje zajedno sa SNSD-om čine koaliciju na republičkom nivou.

Opštinski odbor SNSD-a Pale potvrdio je i odborničku listu kandidata za Skupštinu opštine Pale čiji je nosilac Damjan Škipina, direktor Studentskog centar Pale i aktuelni šef odborničkih kluba SNSD-a u Skupštini opštine Pale i Skupštini grada Istočno Sarajevo.

- Ocijenjeno je da je sastav liste izuzetno kvalitetan, da su tu imena ostvarenih i uspješnih pojedinaca u privrednom i društveno-političkom životu, ali i perspektivnih mladih ljudi koji su već prepoznatljivi kao aktivni članovi društva, uspješni sportisti - naglašava se u saopštenju.

Opštinski odbor SNSD-a Pale vjeruje u pobjedu svog kandidata za načelnika opštine Pale i pobjednički rezultat liste kandidata SNSD-a za Skupštinu opštine.