latinica  ћирилица
28/07/2020 |  18:12 ⇒ 18:16 | Autor: SRNA

Ozvaničena kandidatura Radojičića za gradonačelnika

Predsjedništvo banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a danas je donijelo zvaničnu odluku o kandidaturi Igora Radojičića za gradonačelnika Banjaluke na predstojećim lokalnim izborima.
Predsjedništvo banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a - Foto: RTRS
Predsjedništvo banjalučkog Gradskog odbora SNSD-aFoto: RTRS

U okviru rokova za podnošenje prijava Centralnoj izbornoj komisiji BiH, Predsjedništvo je donijelo odluku da Radojičić, koji je aktuelni gradonačelnik Banjaluke, bude kandidat za tu funkciju kao prijedlog SNSD-a i još devet političkih partija koje podržavaju njegovu kandidaturu, saopšteno je iz SNSD-a.

Ova odluka donesena je na prijedlog svih organizacionih jedinica Gradskog odbora - mjesnih i rejonskih odbora, te aktiva mladih, žena i penzionera.

U okviru priprema za predstojeće izbore, Predsjedništvo banjalučkog SNSD-a danas je usvojilo i širu listu kandidata SNSD-a za odbornike u Skupštini grada.

Na sjednici je konstatovano da su sve organizacione jedinice Gradskog odbora u potpunosti spremne za predstojeće izbore u Banjaluci, te, na osnovu relevantnih pokazatelja sa terena, iskazano čvrsto uvjerenje da će Radojičić i u iduće četiri godine voditi Banjaluku, a SNSD zadržati dominantnu poziciju u budućem sazivu Skupštine grada.