latinica  ћирилица
28/07/2020 |  18:16 ⇒ 18:17 | Autor: SRNA

Kovačević: Uradili smo izuzetan posao, Banjaluka će odabrati da nastavimo dalje (VIDEO)

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i SNSD uradili su izuzetan posao u protekle četiri godine i građani tog grada će na predstojećim lokalnim izborima odabrati da zajedno sa SNSD-om od Banjaluke prave još bolje i ljepše mjesto za sve, izjavio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.
Radovan Kovačević - Foto: RTRS
Radovan KovačevićFoto: RTRS

- Mi znamo da će građani Banjaluke odabrati na nastavimo dalje da gradimo nove mostove, nove vrtiće i nove škole i da od Banjaluke zajedno pravimo još bolje, sigurnije i ljepše mjesto za sve nas - istakao je Kovačević.

On je u video objavi na društvenim mrežama naveo da je "anonimni portal objavio lažno istraživanje javnog mnjenja prema kojem je navodno PDP u Banjaluci popularniji od SNSD-a", istakavši da takve rezultate istraživanja ne bi dobili čak ni kad bi ga proveli na sjednici Glavnog odbora PDP-a.

- Znamo da je PDP sproveo istraživanje i znamo da je čak i po tom njihovom istraživanju javnog mnjenja SNSD najpopularnija stranka u Banjaluci - naglasio je Kovačević.

On je podsjetio da se s druge strane ne smije zaboraviti da su to ljudi koji su u izbornoj noći 2018. godine lažno tvrdili i obmanjivali javnost da je njihov kandidat pobijedio na izborima, a realnost je bila da je Milorad Dodik tog njihovog kandidata pobijedio ubjedljivije nego što je bilo kad, bilo koji kandidat pobijedio na izborima u Republici Srpskoj.