latinica  ћирилица
30/07/2020 |  11:18 ⇒ 12:18 | Autor: SRNA

M:tel generalni sponzor FK Borac

Predstavnici banjalučkog Fudbalskog kluba Borac i kompanije M:tel potpisali su danas ugovor o generalnom sponzorstvu, čime ova kompanija pomaže poznatom sportskom kolektivu u ostvarivanju evropskih i šampionskih ambicija.
Borac dobio novog sponzora - Foto: SRNA
Borac dobio novog sponzoraFoto: SRNA

Predsjednik FK Borac Vico Zeljković rekao je novinarima da je ovo važan dan za klub.

- Uspjeli smo da dogovorimo ozbiljniju saradnju sa M:telom koji je i proteklih godina bio uz Borac. Sada smo na dobrom putu, imamo velike ambicije i trudićemo se da klub raste u svim segmentima - rekao je Zeljković.

On je rekao da je cilj da se Borac i u narednom periodu bori u evropskim takmičenjima, a u predstojećim godinama i za titulu u Premijer ligi BiH.

- Izlazak Borca u Evropu ove godine jeste start za nas. Prioritet je da u tome imamo kontinuitet - rekao je Zeljković i dodao da rezultati Borca na pripremama pokazuju da je tim dosta kvalitetniji nego lani.

Generalni direktor kompanije M:tel Marko Lopičić rekao je da su jasno opredijeljeni za ulaganje i podršku sportu širom BiH, te da sa "Borcem" imaju dugogodišnju uspješnu saradnju.

- Ovo je njen nastavak i potpisivanjem ovog sponzorskog ugovora saradnju podižemo na potpuno novi nivo jer smo prepoznali šampionske ambicije i stabilnost kluba, što može dovesti do ozbiljnih rezultata - rekao je Lopičić.

Svečano potpisivanje sponzorskog ugovora upriličeno je u prostorijama FK Borac, a u medijima je ranije objavljeno da je ugovor vrijedan 600.000 KM na godišnjem nivou.