latinica  ћирилица
05/08/2020 |  14:28 | Autor: RTRS

Odgođen Freš vejv piknik

Freš vejv piknik odgođen je do daljnjeg zbog trenutne epidemiološke situacije i poštovanja mjera za borbu protiv pandemije virusa korona, saopštili su organizatori.
Ustupljena fotografija -
Ustupljena fotografija

Freš vejv piknik, koji se održava na plesnom podijumu banjalučkog izletišta Banj Brdo, prvobitno je bio zakazan za 25. jul, pa pomjeren za 8. avgust. Međutim, u Republici Srpskoj produžene su mjere donesene s ciljem sprečavanja širenja virusa korona, pa su organizatori zbog zabrane okupljanja više od 50 osoba, odlučili da odgode ovaj događaj.

- Nadamo se da će se situacija uskoro normalizovati i da ćemo jako brzo biti u prilici da rasplešemo kultni podijum banjalučkog Banj brda do ranih jutarnjih časova, slaveći zajedništvo, solidarnost i ljubav prema muzici i životu! Čim se stvore uslovi za održavanje Freš vejv piknika, biće poznat novi termin održavanja, a u skladu sa novim terminom biće potvrđeni planirani ili eventualno predstavljeni novi izvođači koji će nastupiti na ovom događaju - navedeno je u saopštenju.

U saopštenju se navodi da se ulaznice koje su nabavljene za ovaj događaj mogu koristiti i za novi termin, te da će uskoro, na zvaničnoj stranici Freš vejv festivala objaviti informaciju o proceduri povrata.