X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Zdravosfera
05/08/2020 |  16:10 ⇒ 16:13 | Izvor: SRNA

Rajčević očekuje ubjedljivu izbornu pobjedu

Predsjednik Izbornog štaba SNSD-a Srđan Rajčević očekuje ubjedljivu izbornu pobjedu ove političke partije na lokalnim izborima u Doboju.
SNSD Doboj (foto: twitter.com/rsrdjan) -
SNSD Doboj (foto: twitter.com/rsrdjan)

- SNSD u Doboju je jedna politička furija, snaga koja ispred sebe sve lomi, sve krši i ja vjerujem da će tako biti i na predstojećim lokalnim izborima - izjavio je novinarima Rajčević nakon sastanka sa članovima Gradskog izbornog štaba SNSD-a u Doboju.

On je dodao da su ga danas kandidat ove partije za gradonačelnika Doboja Boris Јerinić i članova lokalnog izbornog štaba upoznali o planovima i aktivnostima pred izbore.

- Uopšte ne sumnjamo da će pobjeda SNSD-a u Doboju biti toliko upečatljiva da će zapravo biti za primjer svim ostalim lokalnim organizacijama SNSD-a - naglasio je Rajčević.

Јerinić je rekao da očekuje uvjerljivu pobjedu na izborima sa većinom odbornika u lokalnom parlamentu kako bi sa koalicionim partnerima SNSD-a nastavio započete projekte i kako bi opravdali podršku Vlade, predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH.

- Okupljeni oko tog jedinstva i oko problema običnog čovjeka možemo da zajednički realizujemo sve te projekte na dobrobit grada Doboja i njegovih građana, i Republike Srpske - izjavio je Јerinić i dodao da je pobjeda SNSD-a neupitna na svim biračkim odborima.

On očekuje da će 40 odsto upisanih birača glasati za ovu stranku.

Nosilac odborničke liste dobojskog SNSD-a Sanja Vulić rekla je da je odbornička lista spoj mladosti i iskustva, a da su na današnjem sastanku od Izbornog štaba dobili određene smjernice o vođenju izborne kampanje s obzirom na specifičnosti situacije sa epidemijom virusa korona.

- Јa već danas sa sigurnošću mogu najaviti da će SNSD imati 20 odbornika u Skupštini grada /od ukupno 31/, a podršku će gradonačelnik imati sa nekih 83 do 85 odsto - izjavila je Vulićeva.