latinica  ћирилица
05/08/2020 |  16:59 | Autor: SRNA

Mandić: Uspjeli smo ono što je izgledalo nemoguće

Šef izbornog štaba Narodne koalicije "Za budućnost Crne Gore" Andrija Mandić ocijenio je da je ta koalicija prirodan izraz snažne želje i velike volje onog pokreta naroda koji je prethodnih mjeseci tražio od svih odgovornih političara da se objedine i zajednički nastupe na izborima 30. avgusta.
Andrija Mandić (Foto: N1) -
Andrija Mandić (Foto: N1)

- Uspjeli smo ono što je izgledalo nemoguće za ovdašnje prilike - da objedinimo 11 različitih stranaka, ponekad i suprotstavljenih dijelova velike narodne snage, što je dobilo svoj konačni izgled u koaliciji "Za budućnost Crne Gore", koju predvodi nestranačka ličnost - istakao je Mandić.

Mandić je rekao da je siguran da je lista "Za budućnost Crne Gore" najbolja politička ponuda na ovim izborima, dodajući da se na njoj nalaze i dokazani opozicioni borci, ali i mnogo novih lica koja će unijeti svježinu u politički život u Crnoj Gori.

- Drago mi je što se na njenom čelu nalazi nestranačka ličnost, profesor Univerziteta Crne Gore, intelektualac privržen Crkvi, pravoslavlju, kao i univerzalnim vrijednostima slobode i demokratije - naveo je Mandić u pisanoj izjavi za javnost.

Narodna koalicija "Za budućnost Crne Gore" predala je sinoć listu kandidata za poslanike u Skupštini Crne Gore za izbore zakazane za 30. avgust.

Koaliciju čine Demokratski front, Socijalistička narodna partija, Narodni pokret, Prava Crna Gora i nestranačke ličnosti, a predvodi je kao prvi na listi univerzitetski profesor iz Podgorice Zdravko Krivokapić.