latinica  ћирилица
06/08/2020 |  19:25 | Autor: srpskainfo.com

Malbašić novi predsjednik Borca

Stojan Malbašić je na nedavno završenoj sjednici Skupštine FK Borac zvanično imenovan za novog predsjednika kluba, a na toj poziciji zamijeniće Vicu Zeljkovića.

- Rastanci su uvijek teški, ali ja sam danas radostan jer ostavljam stabilan klub, Borac je na pravom putu, evropskom, ima sve predispozicije da se bori za međunarodnu scenu i trofeje u narednom periodu. Novi predsjednik i ljudi koji će doći u klub imaju trasiran put, a ja ću kao predsjednik FS RS nastojati da budem uz ovaj, kao i uz sve ostale naše klubove – rekao je Zeljković.

Novi predsjednik, a bivši igrač, trener i direktor kluba iz Platonove je istakao da je zahvalan za povjerenje koje mu je ukazano.

- Želim da se zahvalim dosadašnjem predsjedniku Zeljkoviću, koji je vratio osmijeh na lica zaposlenima u klubu. Sanirani su svi dugovi, koji su bili milionski i Borac ima utaban put ka uspješnoj budućnosti. Ovo mi je velika čast i obaveza, a Borac u narednim godinama redovno mora da bude u vrhu bh. fudbala i da stalno izlazi u evropska takmičenja – poručio je Malbašić.