latinica  ћирилица
07/08/2020 |  12:30 ⇒ 18:24 | Autor: RTRS

Zvornik: DNS, SPS i DNP podržali Stevanovića

Predstavnici gradskih odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata, Demokratskog narodnog saveza, Narodnog demokratskog pokreta i Socijalističke partije Srpske Zvornik potpisali su sporazum o podršci kandidaturi Zorana Stevanovića iz SNSD-a za gradonačelnika Zvornika na predstojećim lokalnim izborima.
Zvornik:  DNS,SPS, NDP podržali Stevanovića - Foto: RTRS
Zvornik: DNS,SPS, NDP podržali StevanovićaFoto: RTRS

Sporazum su potpisali predsjednik Gradskog odbora DNS-a Zoran Obrenović, šef Povjereništva gradskog odbora SPS-a Vlado Mijatović, predsjednik Gradskog odbora NDP-a Drago Milošević i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Zoran Stevanović.

Poručeno je da je potpisani Sporazum rezultat višegodišnje dobre saradnje i želja da Zvornik nastavi svoj razvojni put.

Zajedničku sudbinu grada dijelimo od 2007. godine i to ćemo nastaviti i ubuduće, poručio je predsjednik Gradskog odbora DNS-a Zoran Obrenović.

- DNS je bez ijedne jedine dileme da punim kapacitetom podrži ponovni izbor gospodina Stevanovića za gradonačelnika Zvornika. Danas je Zvornik drugačiji po mnogo čemu, sav prethodni period bio je razvojno orjentisan, a sve sa ciljem jednog boljeg i sadržajnijeg života naših građana“ - rekao je Obrenović.

Nadamo se da će u budućem periodu veća pažnja biti posvećena mladima, istakao je Vlado Mijatović, šef povjereništva SPS-a.

- Vjerujem da ćemo u ovom narednom periodu raditi na zajedničkim projektima. DŽaba nam i država i gradovi i mogućnost da finansiramo i napredujemo ako nemamo stanovništvo. To je neka moja poruka za buduću vlast, za budućeg gradonačelnika, da se bori za ovu mladost – poručio je Mijatović.

I u zvorničkom NDP-u nisu imali dilemu kojem kandidatu će pružiti podršku, naglasio je predsjednik Gradskog odbora NDP Drago Milošević.


- Mi smo odlučili da podržimo sadašnjeg i budućeg gradonačelnika Zvornika jer je dosadašnji rad zadovoljavajući – istakao je Milošević.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Zoran Stevanović zahvalio je predstavnici tri partije na podršci.

- Nastavićemo da radimo zajedno u interesu svih naših sugrađana, da riješavamo ozbiljne probleme, da podržavamo naše privrednike. Izuzetno mi je drago što sam dobio podršku ove tri partije i tri privrednika koji znaju kako i na koji način se provodi politika koja će gradu donijeti dobro u periodu koji je pred nama – poručio je Stevanović.

Stevanovićevu kandidaturu ranije su podržali i Socijalistička partija i DEMOS.