latinica  ћирилица
10/08/2020 |  12:24 ⇒ 13:01 | Autor: RTRS

Kreativni avgust u Parku "Mladen Stojanović"

"Kreativni avgust" je tradicionalna manifestacija namijenjena djeci i mladima a radionice će se realizovati od danas do kraja avgusta u Parku "Mladen Stojanović".
Kreativni avgust (foto: UG "Zdravo da ste") -
Kreativni avgust (foto: UG "Zdravo da ste")

Organizator manifestacije Omladinski centar "Zdravo da ste" u saopštenju je naveo da je cilj manifestacije da se djeci i mladima, koji ljeto provode u Banjaluci, ponude aktivnosti na otvorenom kroz učešće u muzičkim, sportskim, kreativnim i umjetničkim sadržajima.

Program manifestacije "Kreativni avgust" nudi različite besplatne sadržaje za djecu, mlade, ali i odrasle. U periodu od 10. do 15. avgusta posjetioci će imati priliku da se upoznaju sa radom udruženja i neformalnih grupa koji djeluju na području grada Banjaluka, a od 17. avgusta na programu su filmske večeri i diskusije, razgovori sa piscima, kreativni mikrofon, te svakodnevne radionice - afričke udaraljke, škola gitare, teatar, crtanje i slikanje, fotografija, brejk dens, murali, sportske i mnoge druge aktivnosti.

Raspored aktivnosti (foto: UG "Zdravo da ste")

Radionice će biti realizovane svaki dan, osim nedjelje, u periodu od 18.00 do 20.00 časova u Parku "Mladen Stojanović" (pored terena za boćanje), a organizator podsjeća sve građane da nose maske i na taj način da ukažu o važnosti očuvanja zdravlja i bezbjednog druženja.

Više informacija i raspored aktivnosti pročitajte na linku Kreativni avgust.