latinica  ћирилица
11/08/2020 |  15:13 | Autor: RTRS

Nova ponuda za ranu jesen - kombinacija Trebinja i Višegrada

Turistička agencija "Vuković" iz Prijedora za svoje putnike pripremila je novu ponudu za ranu jesen u kojoj je moguće iskoristiti turističke vaučere Vlade Republike Srpske, a riječ je o kombinaciji prethodnih paketa - Trebinja i Višegrada.
Višegrad - Andrićgrad - Foto: SRNA
Višegrad - AndrićgradFoto: SRNA

Riječ je o dva noćenja u Trebinju sa posjetom Tjentištu i dva noćenja u Višegradu sa obilaskom Andrićgrada, Mokre Gore i Zlatibora od 23. do 27. septembra.

Cijena novog turističkog paketa je 149,90 KM, uz turistički vaučer Vlade Republike Srpske od 100 KM, koji, takođe, obezbjeđuje ova agencija, na zahtjev putnika.

Agencija "Vuković" se početkom juna prijavila na poziv Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske da učestvuje u projektu turističkih vaučera namijenjenih punoljetnim građanima Srpske za podršku domaćem turizmu, te kreirala tri posebne ponude sa po četiri noćenja i polascima iz Prijedora i Banjaluke, a sada je uvela i četvrtu.

Osim novog paketa, putnicima su bili na raspolaganju još termin 12. avgusta za Trebinje - "Grad Sunca" - Dubrovnik - Mostar, kao i za Višegrad - Andrićgrad - Mokra Gora - Zlatibor - Tjentište, od kojih i jedan i drugi koštaju 139,90 KM po osobi plus vaučer, dok je putovanje u Banju Vrućicu, kakvo je realizovano krajem jula i početkom avgusta uz veliku zaintersovanost građana, predviđeno za 19. avgust i 1. septembra po cijeni od 149,90 KM po osobi, plus vaučer.

Za svaki od paketa definisana je i cijena doplate za djecu u zavisnosti od uzrasta, a detaljne informacije o ponudama nalaze se na sajtu ove agencije prevozvukovic.com.