latinica  ћирилица
13/08/2020 |  20:28 ⇒ 14/08/2020 | 12:54 | Autor: SRNA

Infosrpska: BN televizija glasilo političkog Sarajeva

Svaki gledalac koji je bar jednom pogledao informativni program BN televizije ili pročitao sadržaj sa njihovog portala, ne može se oteti utisku da gleda glasilo političkog Sarajeva sa adresom u Republici Srpskoj i svakodnevnom kampanjom uperenom protiv aktuelne vlasti Republike Srpske, objavio je portal "Infosrpska".
BN TV - Foto: RTRS
BN TVFoto: RTRS

BN televizija već godinama, putem svog programu plasira javnosti kako je Republika Srpska propali entitet, kako ljudi nema od čega da žive, da ovdje nema nikakve budućnosti... Pri tome, vlasniku ovog medija, Vladimiru Trišiću, koji se 'nagrabio' para od sponzora različitih boja i političkih opredjeljenja, a koji je svojevremeno optužen na šest mjeseci zatvora, kako su to davno objavili mnogi mediji, za najteži krivični prekršaj u bilo kojoj zemlji u svijetu, pa i Republici Srpskoj, zbog utaje poreza, ne pada napamet da napusti tu 'propalu zemlju' i ode, na primjer, u svoju kuću u Majamiju u SAD koju je kupio, kao i sve što ima, od narodnih para, Republike Srpske - navodi se u tekstu portala Infosrpska, a prenosi Srna.

Isti izvor dodaje da mu to ne pada napamet zato što, kako se dodaje, "ovaj medijski tajkun koji sjedi na više stolica, u Sarajevu i šire, i dalje gradi svoje bogatstvo narodnim parama u Republici Srpskoj, naravno i od svojih sponzora sa strane, koji ne traže puno, a puno daju - da se napada Republika Srpska i posebno njen lider Milorad Dodik".

U tekstu se naglašava da je "sve to podržano od pakta opozicionih SDS-a i PDP-a koji su, reklo bi se, u 'anti Republika Srpska' koaliciji sa političkim Sarajevom".

- Da je sve navedeno tačno uvjerili smo se po ko zna koji put, pa tako i danas. Portal BN televizije, u vrijeme svjetske pošasti pandemije virusa korona, borbe sa njenim posljedicama za zdravlje građana koja se vodi širom svijeta i u Republici Srpskoj i mnogih drugih vijesti, na udarnoj poziciji objavljuje i cijeli dan drži pamflet jednog njima bratskog sarajevskog portala pod naslovom 'Komšić o prisluškivanju MUP RS: To je taj takozvani 'kečer' koji vam pokupi sve podatke sa mobilnog uređaja - ističe u tekstu Infosrpska.