latinica  ћирилица
19/08/2020 |  16:02 | Autor: SRNA

Dodik u Gacku: Milinković zaslužuje povjerenje građana

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u selu Lipnik kod Gacka da je kandidat SNSD-a za načelnika ove opštine Ognjen Milinković mlad čovjek, afirmisan u svojoj struci i spreman da se angažuje da ovdašnjim stanovnicima obezbijedi što bolje uslove za život.
Milorad Dodik i Ognjen Milinković - Foto: SRNA
Milorad Dodik i Ognjen MilinkovićFoto: SRNA

Dodik je rekao da je iz te zahvalnosti danas ovdje u posjeti Milinkoviću.

On je dodao da Milinković sigurno zaslužuje povjerenje zato što je mogao da ostane u svojoj ljekarskoj struci i da ne ulazi u sve ovo, ali ga je motivisao poriv da učini nešto bolje u svom mjestu.

- Vjerujem da Gacko, koristeći opštinu, Termoelektranu i institucije Vlade Republike Srpske, može da bude daleko ljepše i da ne izgleda ovako pomalo tužno, bez obzira na ozbiljne resurse koje opština ima - rekao je Dodik.

On je naveo da je u prošlosti izgubljeno mnogo neadekvatnim radom i korištenjem resursa i da je vrijeme da se to prepusti mlađim ljudima.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Gacko Ognjen Milinković rekao je da je ovo posebna prilika da je Dodik izdvojio vrijeme, uprkos svim obavezama, da ga posjeti i da razgovaraju o njihovom budućem radu.

Milinković je istakao da je ovo danas novi početak, te dodao da će definitivno od 15. novembra biti novi početak za Gacko.

- Ubijeđeni smo u pobjedu, predsjednik je došao tu, imamo punu podršku i idemo zajedno u nove pobjede - rekao je novinarima Milinković.

Dodik je danas u Gacku razgovarao i sa kandidatima SNSD-a za odbornike na predstojećim lokalnim izborima.