latinica  ћирилица
30/08/2020 |  15:18 ⇒ 18:10 | Autor: RTRS

Petrović o skandalu u PDP-u: Neodgovorno je ćutati na mobing (FOTO)

Portparolka PDP-a Anja Petrović objavila je na Tviteru da je dobila prijetnje smrću.
Anja Petrović (foto:desavanjaubijeljini) -
Anja Petrović (foto:desavanjaubijeljini)

U objavi na Tviteru, portparolka PDP-a nije navela konkretna imena, ali je otkrila da se to dogodilo zbog toga što se kako je navela "savjetnicima Јelene Trivić, navodno, nije svidio sadržaj jedne najave."

Tvit Anja Petrović

- Radi se o jednom događaju od prije dva mjeseca gdje je meni prijećeno smrću. Iz tvitova je vrlo jasno o kome se radi i politikčki i ljudski i društveno bi bilo neodgovorno ćutati na mobing, nasilje, tako da ja neću biti ta koja će ćutati na te stvari, bilo gdje - rekla je Petrović za RTRS.

Istakla je da se nije obraćala tužilaštvu.

Tvit Anja Petrović

- Budući da je ovo jedna specifična profesija kojom se mi bavimo, zato se i nisam obraćala. Reakcija stranke jeste da ću ja uvijek i uvijek ću biti zahvalna gospodinu Borenoviću i Stanivukoviću za svaku podršku - poručila je ona.

Naglasila je da se ovakve situacije ne smiju dešavati.

- Nikada se to nije dešavalo u PDP-u i tako da očekujem, ako ništa stane i očekujem reakciju organa stranke kada bude u mogućnosti da se održi sjednica Glavnog odbora. Zbog nezadovoljstva najavom koja je trebala da ide u medije, rečeno mi je da ću biti "zadavljena kao pile, da sam gotova" i to je više puta ponovljeno - zaključila je Petrović.

Tvit Anja Petrović