latinica  ћирилица
12/09/2020 |  15:19 ⇒ 19:58 | Autor: SRNA

Mladim socijaldemokratama pristupilo 69 novih članova

Mladim socijaldemokratama u Srpcu danas je pristupilo 69 novih članova, a lider stranke Milorad Dodik poručio je da im je ovo prilika da ostvare svoje želje i ciljeve.
Srbac: Dodik-MSD - Foto: SRNA
Srbac: Dodik-MSDFoto: SRNA

Dodik je podsjetio da je u Srpcu formiran jedan od prva četiri odbora ove stranke, te da ova lokalna zajednica danas pod vođstvom SNSD-a izgleda potpuno drugačije nego prije 20 godina, odnosno postala je dobro mjesto za život.

- Imamo razlog da budemo ponosni na sve što smo uradili u Srpcu i cijeloj Republici Srpskoj - smatra Dodik.

On je mladima poručio da su danas napravili dobar izbor, te da bez političkog aktivizma daju nekom drugom priliku da ih vodi.

Predsjednik MSD Srbac Aleksandar Babić rekao je da su novi članovi mladi ljudi koji će u stranku unijeti novu snagu i energiju.

- Cilj nam je da jačamo stranku i po broju članova i po organizaciji. Ovo je stranka koja vodi računa o mladim ljudima, kojima poručujem da budu aktivni i prepoznatljivi i da u naredna dva mjeseca budu nosioci izbornih aktivnosti - rekao je Babić.

Predsjednik OO SNSD-a Mlađan Dragosavljević nada se da će SNSD ponoviti odličan izborni rezultat od prije četiri godine.

- Snaga naše liste je u odlučnosti. Za prva tri najbolja izborna rezultat obezbijedićemo nagrade - rekao je Dragosavljević.

U Srpcu će danas biti potpisan sporazum o podršci zajedničkom kandidatu za načelnika opštine Srbac između SNSD-a i koalicionih partnera na lokalnom nivou.