latinica  ћирилица
15/09/2020 |  08:20 ⇒ 08:20 | Autor: B92

"Opsjednut sam Јokićem – nije dobar za moje zdravlje" (VIDEO)

DŽejlen Rouz, nekadašnji NBA košarkaš, toliko je opsjednut Nikolom Јokićem da će mu možda trebati medicinska usluga ukoliko Denver pobijedi LA Kliperse.
Nikola Јokić (foto: twitter.com / BleacherReport) -
Nikola Јokić (foto: twitter.com / BleacherReport)

Nagetsi su u drugoj seriji zaredom uspjeli da iz 3:1 dođu do 3:3, a da li će postati prva ekipa u istoriji koja je preokrenula ovaj rezultat u jednom plej-ofu saznaćemo uskoro.

Srpski košarkaš odigrao je dvije fenomenalne utakmice u kojima je Denver uspio da dođe iz velikog minusa, preokrene, a potom i pobijedi favorizovanu ekipu iz "grada anđela".

Rouz je u emisiji zajedno sa kolegom DŽakobijem prokomentarisao igru Nagetsa, a pogotovo Nikole Јokića.

- Postoji jedna stvar u ovoj sedmoju utakmici koji bi me natjerala da odmah uzmem terapiju. Da li hoćeš da ti kažem šta je to? Moja opsednust ovim momkom – Nikolom Јokićem. On nije dobar za moje zdravlje, ne može biti - rekao je Rouz i dodao:

"Volim mnogo njegovu igru. Najbolji je centar u NBA u prethodne dvije godine, ostali mu nisu ni blizu. Postoje i drugi dobri, poput Embida, ali Јokić je taj košarkaš. Ovo im je četvrta serija koja odlazi u sedmu utakmicu. Pokušavaju da nadoknade 3:1 drugi put u istom plej-ofu".

Rouz, koji je prve dvije sezone u NBA proveo u Denver Nagetsima (1994-1996), još jednom je istakao kako će mu trebati terapija, odnosno "šaka lijekova" kako bi izbjegao infarkt od uzbuđenja.

- Kada pogledam Јokićevu statistiku u ligaškom dijelu sezone, a potom i u plej-ofu, vidim samo 30 poena, 15 skokova, pet asistencija... Poludistanca, sa jedne noge i ako pobijede Kliperse – možda će mi trebati terapija.

Sedma utakmica između LA Klipersa i Denver Nagetsa igra se u noći između utorka i srijede od 03.00.

Kako Rouz pričao Jokiću pogledajte od 07:38 pa do kraja.