latinica  ћирилица
17/09/2020 |  11:38 ⇒ 11:40 | Autor: RTRS

Sberbanka: Gotovinski krediti bez žiranata i hipoteke

Sberbanka Banjaluka nudi korisnicima gotovinske kredite uz mnoge pogodnosti, kao što su brz proces donošenja odluke, onlajn podnošenje zahtjeva, mogućnost izbora fiksne i promjenljive kamatne stope.
Gotovinski kredit Sberbank Banjaluka -
Gotovinski kredit Sberbank Banjaluka

Direktor prodaje i mreža filijala Sberbanke Banjaluka Gordan Đukić kaže da gotovinski kredit odobravaju bez žiranata i hipoteke, a maksimalan iznos kredita je do 50.000 KM.

- Rok otplate je do deset godina. Јedna od mnogih pogodnosti je da zahtjev za kredit možete podnijeti onlajn uz samo jedan dolazak u poslovnicu i to radi potpisivanja ugovora - rekao je Đukić.

Iz Sberbanke ističu da su kreirali ponudu za klijente kojima je potreban brz i jednostavan pristup kreditnim sredstvima, za svaku namjenu i zamjenu.

- Poslovne aktivnosti naše banke su usmjerene na kreiranje i pružanje proizvoda i usluga koji će na brz i adekvatan način odgovoriti potrebama naših klijenata, koji su nam uvijek na prvom mjestu - naveo je Đukić.

Zahtjev za gotovinski kredit – za svaku namjenu i zamjenu, kao i za sve ostale proizvode Sberbanke moguće je podnijeti onlajn, posredstvom internet stranice www.sberbankbl.ba, a aplicirati je moguće i posredstvom mobilnog bankarstva – mSberbankBL i elektronskog bankarstva - Online banking.