latinica  ћирилица
17/09/2020 |  14:11 ⇒ 14:59 | Autor: RTRS

Cvijanović: Podrška Društvu učitelja Srpske (FOTO)

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je danas na sastanku sa predstavnicima novoformiranog Društva učitelja Srpske da je učiteljski poziv jedan od najplemenitijih, ali i najodgovornijih, te da podržava svaku aktivnost i organizovanje čiji je cilj unapređenje vaspitno-obrazovnog rada, kao i ukupnog položaja učitelja i nastavnika.
Sastanak u Palati - Foto: RTRS
Sastanak u PalatiFoto: RTRS

Na sastanku predsjednice Srpske sa predstavnicima Društva učitelja u Banjaluci razgovarano je o ciljevima i djelovanju Društva, aktuelnim pitanjima iz oblasti prosvjete, kao i reformi obrazovanja u Republici Srpskoj, saopšteno je iz kabineta predsjednice Srpske.

      View this post on Instagram

Razgovarala sam danas sa predstavnicima novoformiranog Društva učitelja Republike Srpske Učiteljski poziv je jedan od najplemenitijih i najodgovornijih, stoga podržavam svaku aktivnost i organizovanje koje ima za cilj unapređenje vaspitno-obrazovnog rada, kao i ukupnog položaja naših učitelja i nastavnika.

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic) on Sep 17, 2020 at 5:11am PDT

Predstavnici Društva učitelja Republike Srpske uvjereni su da će Društvo ostvariti zacrtane ciljeve, afirmaciju zanimanja i poboljšanje saradnje među učiteljima iz cijele Srpske.

Oni su zahvalili Cvijanovićevoj za razumijevanje i podršku.