latinica  ћирилица
19/09/2020 |  13:17 ⇒ 21:04 | Autor: SRNA

Stevandić: Podrška Ćuriću za gradonačelnika

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić podržao je kandidata SNSD-a za gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića na predstojećim lokalnim izborima.
Ćurić i Stevandić u Trebinju - Foto: RTRS
Ćurić i Stevandić u TrebinjuFoto: RTRS

Stevandić je ukazao na dobre odnose ove stranke sa SNSD-om, te napomenuo da kandidata SNSD-a podržavaju i u programskim načelima.

- Nadamo se da ćemo bitno doprinijeti da Trebinje bude još jače i veće, da se ljudi vraćaju, da se pokreću novi i proizvodni i turistički potencijali i da ćemo u tome biti šampioni ne u Republici Srpskoj nego i u BiH, da ćemo se jednako radovati tom uspjehu u Banjaluci i u Trebinju jer smo saborni, ujedinjeni, oslonjeni jedni na druge - rekao je Stevandić novinarima.

Stevandić je istakao da je Ujedinjena Srpska postala važna politička partija u Trebinju.

On je izrazio zadovoljstvo organizacijom i napretkom stranke, te se nada dobrim rezultatima na predstojećim lokalnim izborima.

- Nadamo se da ćemo poslije ovih izbora imati stabilnu Republiku Srpsku, oslonjenu na ljude koji dobro sarađuju i na lokalnom nivou i u Republici Srpskoj i na nivou BiH. Naše jedinstvo je garancija našeg opstanka i dobre saradnje - istakao je Stevandić.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić zahvalio je Stevandiću i Gradskom odboru Ujedinjene Srpske za podršku njegovoj kandidaturi

Ćurić je rekao da je zajedno napravljena koaliciona platforma od 2020. do 2024. godine, te da se na osnovu toga, ali i svega što je ranije učinjeno, nadaju velikoj podršci.

- Djela su vidljiva i upravo na osnovu tih djela na narodu je da ih prepozna i nadamo se velikoj podršci i našem velikom radu - zaključio je Ćurić.