latinica  ћирилица
20/09/2020 |  17:41 ⇒ 19:05 | Autor: SRNA

Na lokalne izbore pod sloganom "Okupljanje za Srpsku"

SNSD na lokalne izbore izlazi pod sloganom "Okupljanje za Srpsku", rekao je danas šef Izbornog štaba SNSD-a Srđan Rajčević.
Srđan Rajčević - Foto: Twitter
Srđan RajčevićFoto: Twitter

Rajčević je izjavio da je cilj ove stranke i njenih 200.000 članova snažna, razvijena i stabilna Republika Srpska, te da nema sumnje da će se do njega stići iako su okolnosti otežane.

- Epidemija virusa korona ostavlja ekonomske, zdravstvene i druge posljedice i stavlja naše društvo u depresiju. Uprkos virusu koji ne dozvoljava okupljanje moramo to da učinimo i zato je slogan naše kampanje za lokalne izbore `Okupljanje za Srpsku`- rekao je Rajčević na Konvenciji SNSD-a u Banjaluci.

Prema njegovim riječima, to znači okupljanje za sve lokalne zajednice, a fokus je običnom čovjeku i njegovim problemima, te će u okviru kampanje i voditi razgovore sa svakim čovjekom.

Rajčević je istakao da je snaga stranke 23 kandidata za načelnike i gradonačelnike, koji su mlađi od 40 godina, te 344 kandidata na odborničkim listama, koji su mlađi od 30 godina.

- Sa tim potencijalom ulazimo u ovu izbornu bitku - rekao je Rajčević i poručio biračima da će druge stranke nuditi razne ciljeve, ali imaju na umu da je SNSD najjača opcija na političkom nebu koja može ispuniti svoja obećanja.

U obraćanju putem onlajn platforme kandidati za načelnike i gradonačelnike su poručili da su proteklom periodu ostvareni značajni rezultati u svim sferama života čiji je cilj da se naprave što bolji uslovi život.